Henri Strijkert en Arjan van ’t Oever zijn sinds begin februari van start gegaan de merchandising van S.V. ‘t Harde weer actief op te pakken. Op de vrijwilligersavond werd het startschot gegeven. Aan het einde van de avond zag je al veel vrijwilligers lopen met een shawl of een mooie muts. Vanaf heden is er ook een minidress van S.V. ’t Harde verkrijgbaar. Dit is een mooi artikel voor in de auto of op de slaapkamer.

Er zijn nu een 6-tal artikelen te kopen. Dit wordt de komende periode verder uitgebreid. De artikelen worden in samenwerking met onze sponsor Klaver4reclame ontworpen en uitgegeven. Een mooi voorbeeld weer waar sponsor en vereniging elkaar kunnen versterken.

De nieuwe artikelen kunnen op 3 verschillende manieren aangeschaft worden. Allereerst kan dit via de email. Emailadres is fanshop@svtharde.nl. U kunt uw bestelling doorgeven en de artikelen worden bij u thuis bezorgt. Rondom de thuiswedstrijden van het eerste elftal is er ook een mogelijkheid om de spullen aan te schaffen. Rond 13.00 uur is Henri Strijkert of Arjan van ’t Oever aanwezig om S.V. ’t Harde artikelen te verkopen. Als derde mogelijkheid is het aanschaffen van spullen bij Klaver4reclame in de winkel. De winkel aan de Eperweg 60A is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur geopend. Ook daar liggen de S.V. artikelen op voorraad.

De volgende 6 artikelen zijn verkrijgbaar:

Shawl S.V. ’t Harde € 12,50

Muts S.V. ‘t Harde € 12,50

Paraplu S.V. ’t Harde € 12,50

Mini-dress S.V. ‘t Harde € 12,50

Bieropener Klomp S.V. ’t Harde € 7,95

Klompen S.V. ’t Harde € 37,50
(Alle maten)