Met ingang van het seizoen 18/19 zal Herwin Leusink als trainer van het 2e gaan fungeren. Hij volgt daarmee Stephan Nuesink op, van wie wij helaas afscheid gaan nemen.

Herwin behoeft eigenlijk geen nadere toelichting, maar ik doe het toch… Deze ras hardenees loopt al ruim 40 jaar rond op ons prachtige sportpark. Als voetballer heeft Herwin nog een aantal jaren in het 1e gespeeld (vooral onder Folly van Dam) maar een blessure zorgde ervoor dat hij reeds op jonge leeftijd moest stoppen. Gelukkig heeft hij zich toen op het trainersvak gestort en vond daarin zijn nieuwe passie. Herwin traint al 25 jaar met heel veel plezier zijn teams, wie is er in de jeugd niet door Herwin getraind? Zijn enorme gedrevenheid en passie voor voetbal zijn eigenschappen die wij als TC enorm waarderen. Ook dit jaar heeft hij als trainer van de JO19-1 duidelijk zijn stempel gedrukt op het vaak goede spel van onze oudste jeugdafdeling.

Als TC zijn we trots dat we een echte clubman als trainer van het 2e kunnen presenteren. We wensen Herwin veel succes en plezier toe in zijn nieuwe functie.

Namens de TC,

Edwin van Egteren