Afgelopen vrijdagavond was er de jaarlijkse vrijwilligersavond. Meer dan 100 vrijwilligers wisten de weg naar de kantine van Sportpark Schenk te vinden. Velen waren in het oranje gekleed. Thema was immers het “Holland Heineken House”. Dit vanwege de start van de olympische spelen.

Voor de vrijwilligers stond de koffie en buffet klaar. Slagerij van Guilik had er weer veel werk van gemaakt. Na de koffie zorgen de selectiespelers voor de drankjes voor de vrijwilligers. Onder genot van zanger Davey van der Sluis kwam de stemming er goed in.

Vanuit het bestuur heeft René van ‘t Goor de vrijwilligers bedankt en nogmaals de nadruk gelegd op hoe belangrijk het wel niet is om als vrijwilliger werkzaam te zijn voor de club.

Van Heineken hadden wij nog een aantal leuke prijzen gekregen die werden verloot onder de vrijwilligers.

Het feest ging door tot de laatste uurtjes en was zeer gezellig.