Dat onze aanvoerder Bram van der Worp aan een goed seizoen bezig is, mag een understatement heten. De middenvelder heeft zich dit jaar ontwikkeld tot een heuse leider van het elftal dat lekker meedraait in de top van de 4e klasse. Bram creëert met zijn inzicht en technische vaardigheden veel kansen en scoort bovendien zelf ook aan de lopende band. Reeds 17 maal liet de jonge Hardenees dit seizoen al de keeper van de tegenpartij de gang naar het net maken, waarvan 11 goals in competitieverband.
Dat grotere verenigingen uit de regio haar oog op deze speler hebben laten vallen is dan ook geen verrassing. Het plafond van deze speler ligt (veel) hoger dan het niveau waarop de S.V. dit jaar moet acteren. Gelukkig heeft Bram, ondanks de grote belangstelling van andere clubs, aangegeven zich erg prettig te voelen onder de huidige technische staf en nog niet ‘klaar’ te zijn bij de groenwitten. Ook het spelen met vrienden heeft meegewogen in de beslissing om clubs als Staphorst, VVOG en Nunspeet (voorlopig) af te zeggen en zich nog minimaal 1 jaar te conformeren aan onze club.

Ook zal Bram de jeugd van ’t Harde verder proberen te helpen. Hij wordt volgend seizoen namelijk de trainer van JO15-1.

Als club mogen we er trots op zijn dat zo’n talentvolle speler bij ons wil blijven spelen en zich ook nog wil inzetten om de jeugd verder te helpen. Hopelijk geeft zijn beslissing het elftal van trainer Kragt extra stimulans om de ingeslagen weg omhoog te blijven bewandelen.

Namens de TC,
Edwin van Egteren