Een ieder ziet elke week de mooi ingerichte vitrinekast in de kantine. Het staat vol met S.V. ’t Harde attributen, alleen worden deze artikelen niet meer ter verkoop aangeboden. Dit gaat nu veranderen. Henri Strijkert en Arjan van ’t Oever gaan de merchandising weer actief oppakken. Vanaf 9 februari wordt er gestart met de verkoop van nieuwe “fan-artikelen”.

De komende periode wordt er gestart met een 6-tal nieuwe artikelen. Dit wordt de komende periode verder uitgebreid. De artikelen worden in samenwerking met onze sponsor Klaver4reclame ontworpen en uitgegeven. Een mooi voorbeeld weer waar sponsor en vereniging elkaar kunnen versterken.

De nieuwe artikelen kunnen op 3 verschillende manieren aangeschaft worden. Allereerst kan dit via de email. E-mailadres is fanshop@svtharde.nl. U kunt uw bestelling doorgeven en de artikelen worden bij u thuis bezorgt. Rondom de wedstrijden van het eerste elftal is er ook een mogelijkheid om de spullen aan te schaffen. Hier zal nog communicatie over plaatsvinden. Als derde mogelijkheid is het aanschaffen van spullen bij Klaver4reclame in de winkel. De winkel aan de Eperweg 60A is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur geopend. Ook daar liggen de S.V. artikelen op voorraad.

Aankomende vrijdagavond kunnen er artikelen aangeschaft worden bij de vrijwilligersavond. Arjan en Henri lopen deze avond rond, uiteraard om als vrijwilliger verzorgt te worden, maar tevens zullen zij starten met de verkoop van bovenstaande artikelen.

De volgende 5 artikelen gaan wij mee starten:

Shawl S.V. ’t Harde € 12,50

Muts S.V. ‘t Harde € 12,50

Paraplu S.V. ’t Harde € 12,50

Bieropener Klomp S.V. ’t Harde € 7,95

Klompen S.V. ’t Harde € 37,50
(Alle maten)

Mini-dress S.V. ‘t Harde €12,50
(Leverbaar vanaf begin maart)