Nog één wedstrijd te gaan en de competitie is halverwege voor S.V. ’t Harde. De groenwitten spelen zaterdag een thuiswedstrijd tegen VV Wilsum.

In de eerste competitiewedstrijd van het seizoen troffen beide ploegen elkaar ook. Toen gaf ’t Harde een 0-2 voorsprong weg en werd het in blessuretijd nog 2-2. Voor Wilsum was dat het begin van een goede competitiestart waarin men zeven punten pakte uit de eerste vier wedstrijden. De daaropvolgende acht duels werden echter allemaal verloren. Daardoor staat Wilsum nu op een voorlaatste plek.

’t Harde groeide langzaam in het seizoen en bleef de acht wedstrijden voor de winterstop ongeslagen. Een mooie serie waardoor de top drie van de ranglijst werd bereikt. De hervatting na de winterstop draaide vorige week echter uit op een teleurstelling. In de topper tegen Zalk werd een 3-2 nederlaag geleden. Daardoor moeten de Hardenezen even pas op de plaats nemen en is het vizier voorlopig op de derde plek gericht. Koplopers VSW en Zalk hebben acht verliespunten minder dan ’t Harde.

Tegen Wilsum kan de ploeg van trainer Egbert Kragt revanche nemen voor het onnodige puntenverlies in de vorige onderlinge ontmoeting. Gezien de stand van de ranglijst is er maar één opdracht voor ’t Harde. Sowieso kunnen de groenwitten zich nieuw puntenverlies niet veroorloven, wil men zicht houden op de prijzen. Het duel op Sportpark Schenk begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Wijnberg.