De MO11-1 is begonnen aan de competitie met 12 teams en als doel hebben de meiden aangegeven om mee te doen voor het kampioenschap.

De eerste wedstrijden van de competitie verlopen heel goed en het kampioenschap wordt een haalbaar doel. De eerste vijf wedstrijden worden ruim gewonnen door de meiden. De volgende wedstrijd werd gespeeld tegen WHC MO11-1 en deze meiden deden ook mee voor het kampioenschap. Ook in deze wedstrijd knallen de meiden door en deze wordt dan ook gewonnen met 5-2. Tegen WVF MO11-1 hadden we het moeilijk. Uit deze wedstrijd konden we een 1-1 uit de brand slepen. Daarna moesten we naar Hulshorst MO11-1 en deze wedstrijd moest gewonnen worden. En ook deze wedstrijd winnen de meiden met 1-0. We moeten dan nog 2 wedstrijden spelen en hebben aan 4 punten genoeg. De eerste uit naar Genemuiden en deze winnen de meiden ruim.

Op 20 januari 2018 was het dan eindelijk zover. Wij speelden de kampioenswedstrijd tegen IJVV Mo11-2. Om kampioen te worden hadden we aan 1 punt genoeg.
Bij zo’n wedstrijd spelen de zenuwen natuurlijk een grote rol. Zo snel mogelijk op voorsprong komen was dan ook de boodschap zodat die spanning een beetje weg zou gaan. Gelukkig komen we dan ook al snel op voorsprong in de wedstrijd. En deze voorsprong geven we dan ook niet meer uit handen. Voor rust wordt het ook nog 2-0. Na de rust gaan de meiden lekker verder met doelpunten maken. In de tweede helft wordt het snel 3-0 & 4-0 dan krijg je het besef dat het bijna niet meer fout kan gaan. De meiden blijven maar gaan, ze bepalen uiteindelijk de eindstand op 8-0. Na het laatste fluitsignaal is de ontlading bij de meiden erg groot. Meiden jullie mogen ontzettend trots zijn op jezelf.