De grote clubaktie loopt weer heel goed. Veel van onze (jongste) leden hebben weer hun uiterste best gedaan om de loten aan de man te brengen. Wij hopen weer meer loten te verkopen dan vorig jaar. Dit zorgt er voor dat wij weer een mooi bedrag beschikbaar hebben voor fase 2 van de verbouwing van de kleedkamers.

Zodra de loten allemaal betaald zijn, kan het geld worden afgegeven aan een van de leden van de Supportersvereniging, Arjan van Driesten, Mark Elskamp, Bart-Jan Olthuis of op zaterdagmorgen worden afgegeven in de jeugdbestuurskamer bij Dries van de Schootbrugge. Ook mag het geld worden langs gebracht bij Sjaak Vellekoop, Lavastraat 14. Wij willen zo snel mogelijk alles binnen hebben, zodat we ook de prijswinnaars bekend kunnen maken.

Alvast bedankt voor de samenwerking en we rekenen weer op een succesvolle verkoop.