Na het voetbalvrije weekend van afgelopen week, hervat S.V. ’t Harde zaterdag de competitie tegen HFC Storica uit Zwolle.

Storica maakt moeilijke tijden door. De Zwollenaren eindigden vorig jaar met vijf punten op de laatste plek. Ook dit seizoen is men op die plek terug te vinden, momenteel nog puntloos. Van de laatste vier wedstrijden gingen er drie verloren met dubbele cijfers. Opvallend is wel dat Storica nog elke wedstrijd het doel heeft weten te vinden.

’t Harde is na de slechte competitiestart bezig met een opmars. Uit de laatste vier duels werden tien punten behaald. De groenwitten staan nu op een zevende plek met vijf punten achterstand op koplopers VSW en Zalk.

Gezien de stand en recente uitslagen is ’t Harde het aan haar stand verplicht om zaterdag weer drie punten te pakken. Maar gezien de uitslagen aan het begin van het seizoen weten de Hardenezen dat meer kwaliteit geen garantie is voor een overwinning. Van onderschatting mag geen sprake zijn. Het duel zaterdag op Sportpark Schenk begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Heijmeriks.

Wedstrijdsponsor:

Bal sponsor: