Momenteel worden de gebruikelijke teamfoto’s gemaakt. Daarnaast worden er binnenkort ook individuele portretfoto’s van de spelers gemaakt.

Reden? Voetbalvereniging S.V. ‘t Harde gaat in samenwerking met de BONI Supermarkt ’t Harde een leuke voetbalplaatjesspaaractie starten. De actie zal in januari 2018 van start gaan. Het is de bedoeling dat we al onze (jeugd)spelers individueel op de foto zetten. Dit wordt een hele bijzondere actie en we gaan er vanuit dat iedereen het leuk vindt om mee te doen met deze actie.

Mocht u echter toch bezwaar hebben tegen het gebruik van uw foto t.b.v. deze actie of als ouder/verzorger bezwaar hebben dat de foto van uw zoon of dochter wordt gebruikt, dan willen we graag dat u dat aan ons kenbaar maakt vóór 16 november 2017. Na deze datum zullen we als voetbalvereniging i.s.m. met Boni met deze gedenkwaardige actie beginnen.

Wij hopen als bestuur en sponsorcommissie dat u uw medewerking aan deze superleuke actie verleent.

Uw eventuele bezwaar ontvangen wij graag middels een email naar sponsorcommissie@svtharde.nl (o.v.v. naam speler, team, geboortedatum). U ontvangt dan van ons een bevestiging.

Voor eventuele vragen/opmerkingen kunt u ons ook via bovenstaand emailadres benaderen.

Vooraankondiging: Op 18 november en 25 november worden de foto’s gemaakt. Noteer deze data in uw agenda! Alle spelers worden hierover geïnformeerd door de teamleiding