Afgelopen zaterdag 28 oktober is het team JO19-2 van de S.V. ’t Harde in een nieuw trainingspak gestoken. Cafetaria Anytime ’t Harde is sponsor geworden van dit elftal. Uit handen van de eigenaar Erwin Bischoff van Cafetaria Anytime ‘t Harde kreeg het team de nieuwe trainingspakken aangeboden. Uiteraard zijn wij als vereniging hier erg blij mee en namens het bestuur van de S.V. ‘t Harde kreeg Erwin Bischoff een mooi boeket bloemen aangeboden door Jan van de Vegte van de sponsorcommissie. Het bestuur, de sponsorcommissie en JO17-2 bedanken de nieuwe sponsor voor deze mooie sponsoring.

AnyTyme is de fastfood franchiseformule voor lunchrooms en cafetaria’s, waarin de gast, service, hygiëne en beste kwaliteit centraal staan. ‘Any time is snacktime!’ betekent bij AnyTyme dat je op ieder moment van de dag welkom bent om te genieten van de beste kwaliteit en de lekkerste verse producten. Een uitgebreid assortiment heerlijke broodjes, de lekkerste fastfood menu’s, verse salades, frites en natuurlijk de nieuwste snacks. Alles bereid met verse producten en volgens het verantwoord frituren keurmerk. Of je nu gaat eten bij een AnyTyme cafetaria of je bestelling liever mee naar huis neemt, je profiteert bij AnyTyme altijd van de optimale prijs-kwaliteitverhouding.

AnyTyme ‘t Centrum in ‘t Harde is een cafetaria en lunchroom waarin de gast, service en de beste kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op ieder moment van de dag kan je hier terecht voor de beste kwaliteit en de lekkerste producten.

Kom ook eens bij ons langs en laat je verrassen. Je bent van harte welkom!

Eperweg 62
8084 HH ‘t Harde
Tel: 0525-651345

http://www.anytyme.nl/Home.htm