Zaterdag 14 oktober heeft Gerwin Companjen van Companjen Constructies uit Wezep zijn handtekening gezet onder zijn nieuwe Cosponsor contract bij S.V. ’t Harde. Companjen Constructies is al jaren aan S.V. ’t Harde verbonden als Ster Sponsor. Als tegenprestatie voor de upgrade naar Cosponsor leverde het constructiebedrijf afgelopen week een fantastische nieuwe toegangstoog. De oude toog was na jaren trouwe dienst hoognodig aan vervanging toe. De nieuwe toog, onderdeel van de laatste verbouwfase van Sportpark Schenk, is voorzien van ledverlichting en geheel in clubkleuren uitgevoerd. Het ontwerp is gebaseerd op 2 oude entreepoorten. De vorm van de toog is de vorm van de toegangspoort aan de Sportlaan. Dit sportpark werd in 1949 geopend. Het lettertype van de nieuwe toog, is het lettertype van het toegangsbord van sportpark Schenk tijdens opening in 1971. Deze combinatie heeft tot het ontwerp van de nieuwe toegangspoort geleid..

Naast de Cosponsoring heeft Companjen Constructies tevens de JO11-1 voorzien van prachtige nieuwe sporttassen. De sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedankt Gerwin Companjen ook hartelijk voor deze mooie sponsoring. Als dank werd de sponsor een fraai boeket aangeboden.

Constructies waar u mee kunt bouwen, constructies waar u op kunt vertrouwen. Companjen Constructies is sterk in staal. We werken met de nieuwste technieken en de beste machines. Dat combineren we met onze ervaring, ons enthousiasme en onze flexibiliteit. Of het nu gaat om projecten voor de industrie, de bouwnijverheid of de machinebouw; Companjen Constructies maakt staalconstructies op maat en verzorgt voor u het volledige traject. Van ontwerp tot en met oplevering. Voor regionale, landelijke en internationale opdrachtgevers.

Companjen Constructies B.V.
Rondweg 17
8091 XA Wezep
Telefoon: 038 375 80 21
Fax: 038 375 83 62
E-mail: info@companjenconstructies.nl
www.companjenconstructies.nl