De week van 7 t/m 15 oktober is de week van de scheidsrechter. Een blijk van waardering naar de scheidsrechters staat deze week centraal. Elke week staan er weer verschillende scheidsrechters op het veld om een wedstrijd te fluiten. Wat fijn dat deze mensen dat willen doen. Zonder hen immers geen voetbal.

Ook S.V. ’t Harde is blij met deze vrijwilligers. Daarom gingen zaterdagochtend in alle vroegte een aantal dames op pad om de clubscheidsrechters een heerlijk, uitgebreid ontbijtje aan huis te brengen. De 1 was al wakker, de ander moest ervoor uit bed komen, sommigen waren al op de vereniging. Maar in alle gevallen werden de ontbijtjes lachend in ontvangst genomen!
Uiteraard kon deze actie alleen gerealiseerd worden met de medewerking van oa bakkerij Grootkarzijn, Fruithandel Leusink, Etos, Vale Ouwe Slijterij & Delicatessen, The Read Shop. Heel erg bedankt hiervoor!

Mocht u nu denken; scheidsrechter zijn lijkt me wel wat of degene zijn die acties bedenkt, neem dan contact op met Diana Kolkman of Mirjam van Hoorn (vrijwilligerscommissie@svtharde.nl)

Reacties via Facebook