Afgelopen vrijdagavond mocht Gijs van de Ridder namens het bestuur van S.V. ’t Harde 6 nieuwe doelen in ontvangst nemen welke worden geschonken aan de vereniging. Deze nieuwe doelen werden namens de Business Club NV door Johan van Putten symbolisch overhandigd. Namens de sponsorcommissie en het bestuur van S.V. ’t Harde gaat de dank uit naar de Business Club NV voor deze mooie geste. Als dank en blijk van waardering overhandigde Gijs van de Ridder aan Johan van Putten een mooi boeket bloemen.

De Stichting Business Club N.V. (gestart als Business Club ’t Harde) is actief vanaf 2014. Vanuit contacten met de lokale ondernemers bleek er behoefte te zijn aan een netwerkgelegenheid met laagdrempelige randvoorwaarden. Met 8 tot 10 bijeenkomsten per jaar brengt de Business Club de thema’s Ondernemen, Politiek en Sport samen voor ondernemers. Business Club N.V. kenmerkt zich door activiteiten in de avonduren met een programma en tevens ruime gelegenheid om te netwerken. In 2016 is het magazine ‘Insights’ opgezet om de betrokken bedrijven een extra platform te kunnen geven. Begin 2017 is de Academy toegevoegd aan het platform. In september 2016 heeft de naamswijziging van Business Club ’t Harde naar Business Club N.V.. Business Club N.V. organiseert activiteiten voor ondernemers op de Veluwe. De kenmerken van de Business Club N.V. zijn terug te brengen tot enkele belangrijke pijlers:

– Bijeenkomsten in de avonduren
– Laagdrempelig en toegankelijk
– Divers programma
– De leden maken de club

Business Club N.V.
Postadres: