Na drie competitiewedstrijden is S.V. ’t Harde nog steeds op zoek naar de eerste overwinning. Zaterdag komt HTC uit Zwolle op bezoek.

HTC is voor ’t Harde één van de vele onbekende ploegen in deze competitie. De afgelopen drie seizoenen speelde de Zwollenaren ook in de Vierde Klasse. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen in competitieverband was in het seizoen 1999/2000. De groenwitten wonnen toen op eigen veld met 4-2.

Dit seizoen pakte HTC vier punten uit de eerste drie duels. Vorige week werd de eerste overwinning geboekt door het sterk geachte SEH met 2-1 te verslaan. Eerder werd met 1-0 verloren van Kampen en met 1-1 gelijkgespeeld tegen Noord Veluwe Boys.

’t Harde had zich een andere start van de competitie voorgesteld. Een punt uit de eerste drie duels is te weinig voor de rol die de groenwitten willen spelen. Vorige week speelden de Hardenezen een prima wedstrijd totdat Noord Veluwe Boys uit het niets twee keer scoorde. Het vertrouwen bleek broos en ’t Harde speelde in het restant van het duel vooral tegen zichzelf.

Dat het potentieel er is, bleek in de voorbereiding. Nu moet ’t Harde dit ook op korte termijn in de competitie kunnen laten zien. De groenwitten zullen in de tweede thuiswedstrijd van het seizoen de nare smaak van de afgelopen weken willen wegspelen. Het duel tegen HTC op Sportpark Schenk begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Hiemstra.

Reacties via Facebook