Na een aantal jaren al als pakketsponsor aan S.V. ’t Harde verbonden te zijn geweest heeft BPM Media en Entertainment Facilties beter bekend als DJopjefeest.nl haar sponsoring met 3 jaar verlengd. De sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedankt BPM uit Wezep voor de voortzetting van deze samenwerking en sponsoring. Namens de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde heeft Gerwin Companjen de sponsor een mooi boeket bloemen aangeboden.

BPM Media & Entertainment Facilities heeft als doel om uw doel te versterken en te verlichten. Wij zijn een allround facilitair bedrijf voor alles wat er op en rondom een podium gebeurt: lichttechniek, geluidstechniek, entertainment, DJ’s, live-acts en videoprojecties. Wij leveren – voor één of meerdere dagen – op elke gewenste locatie, dag en tijdstip drive-in shows, DJ’s, LJ’s, geluidsvoorzieningen en verlichting voor de meest uiteenlopende evenementen. Ook adviseren én realiseren wij projecten op het gebied van tijdelijke of vaste (licht, geluid of video) installaties voor o.a. horeca, evenementen en kerken.

In de afgelopen jaren heeft DJ op je feest al enkele honderden drive-in shows verzorgd voor o.a. bedrijven, (sport)verenigingen, verjaardagen en jubileumfeesten. DJ op je feest levert diverse (thema)shows voor feestjes tot circa 80 personen. Ook is het mogelijk om zelf een muziek pc of karaoke set te huren, waarmee je je eigen feestje kunt bouwen!

Voor bruiloften verwijzen wij je graag door naar DJ op je bruiloft, een ander onderdeel van BPM Media & Entertainment Facilities. Voor live muziek (artiesten, bands) kunt u bij BPM Bookings terecht. Door goede contacten bij boekingskantoren bemiddelen wij in alle bekende en minder bekende (Nederlandse) artiesten. Ook voor een klein budget kan er een passende vorm van entertainment worden geboden. U kunt bijvoorbeeld DJ op je feest boeken in combinatie met één van onze live acts waar wij veel mee samenwerken.

BPM Media en Entertainment Facilties
Rondweg 2
8091 XB Wezep
038-7200750
info@bpm-mef.nl of info@djopjefeest.nl
www.bpm-mef.nl of www.djopjefeest.nl