Afgelopen woensdag 27 september is het team JO17-2 van de S.V. ’t Harde in een nieuw tenue gestoken. Autoschade Dickhof uit Elburg is sponsor geworden van dit elftal. Uit handen van Johan van Willigen van Autoschade Dickhof kreeg het team de tenues aangeboden. Uiteraard zijn wij als vereniging hier heel blij mee en namens het bestuur van de S.V. ‘t Harde kreeg Johan van Willigen van Autoschade Dickhof een mooi boeket bloemen aangeboden. Het bestuur, de sponsorcommissie en JO17-2 bedanken het bedrijf voor deze nieuwe tenues.

Autoschade Dickhof is een professioneel carrosseriebedrijf met meer dan 17 jaar ervaring. Zaakvoerder Johan Dickhof zorgt samen met zijn 22 medewerkers voor een persoonlijke service en een vakkundige afwerking. Bovendien wordt er dankzij een permanente vorming gebruik gemaakt van de laatste technieken zodat kwaliteit voor elke klant gegarandeerd wordt. Als erkend hersteller is Autoschade Dickhof gespecialiseerd in autoschadeherstel voor particulieren en verzekeringsmaatschappijen. Als klant van Autoschadebedrijf Dickhof krijgt u garantie op een uitmuntende klantenservice:

– Vriendelijk onthaal
– Ervaren mensen
– Dienstverlening van de hoogste kwaliteit
– Moderne uitrusting
– Ruime keus vervangend vervoer
– Levenslange lakgarantie
– Reiniging van de wagen na herstelling
– Volledig behoud van merkgarantie

“U kunt bij ons rekenen op een vriendelijke en attente behandeling. Wij weten maar al te goed dat autoschade voor u zeer vervelend is en altijd ongelegen komt. Daarom zorgen wij er graag voor dat u zo snel mogelijk en met zo min mogelijk extra rompslomp verder kunt. Natuurlijk in een vakkundig gerepareerde auto. Uw auto is in veel gevallen onmisbaar, ook als het maar om een paar dagen gaat. U heeft immers uw auto nodig om bijvoorbeeld van en naar uw werk te komen, de kinderen van en naar school te brengen of boodschappen te doen. Wordt uw auto door ons gerepareerd? Dan krijgt u steeds een vervangende auto of een leenfiets, ongeacht de duur van de reparatie. Heeft u geen vervangende auto of leenfiets nodig? Dan brengen we u naar huis en halen u weer op als uw wagen klaar is. Een kleine moeite”.

Autoschade Dickhof
Broeklandstraat 2
8082 AE Elburg
Tel.: 0525-632966
E-mail : info@dickhof.nl
www.dickhof.nl