Uitermate blij is de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde met het feit dat het bedrijf Voegersbedrijf W.J. van der Haar uit ‘t Harde kan verwelkomen als nieuwe sponsor van de vereniging. Wilco van der Haar van Voegersbedrijf W.J. van der Haar heeft besloten om Ster Sponsor te worden. Hierbij bedanken wij Wilco van der Haar dan ook zeer hartelijk voor deze mooie pakket sponsoring.

Voegersbedrijf W.J. van der Haar is gespecialiseerd in gevelrenovatie in Gelderland. ‘Wij zijn gevestigd in ‘t Harde, dus ook daar zijn wij uw aangewezen partner voor gevelrenovatie’. Een groot voordeel van gevelrenovatie door Voegersbedrijf W.J. van der Haar is, dat u maar liefst tien jaar garantie krijgt.

Ook verzorgt het bedrijf gevelreiniging. Door regelmatig gevelreiniging toe te passen, voorkomt u gevelrenovatie. Na het reinigen van uw gevels is het belangrijk om uw gevel te impregneren, voor het behoud van uw gevels op langere termijn. Afhankelijk van de mate van vervuiling van uw gevels, kiezen wij voor een van de verschillende soorten gevelreiniging: Zandstralen, Hogedrukreiniging, Chemisch reinigen en Graffiti verwijderen. Naast de gevelreiniging kunt u ook uw gevel door het bedrijf laten impregneren.‘Als wij uw gevels impregneren, krijgt u 10 jaar garantie op onze gevelreiniging. Na het reinigen van uw gevels, impregneren wij uw buitenmuur. Vuil hecht zich minder snel aan uw buitenmuur en vocht trekt minder snel in uw gevels door impregnering van uw buitenmuur. Dat is belangrijk omdat vocht op langere termijn veel schade aan kan richten. Door uw gevels te laten impregneren, bent u niet alleen beschermd tegen vorstschade, ook zijn uw gevels brandwerend en een volgende keer eenvoudiger schoon te maken’.

Voegersbedrijf W.J.van der Haar
06-21288760
www.voegersbedrijfwjvanderhaar.nl