Na al vele jaren bordsponsor geweest te zijn bij S.V. ’t Harde heeft Jaap ter Weele, zijn bordsponsorschap verlengd. De sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedankt Jaap ter Weele voor de samenwerking en sponsoring.

Ter Weele Vlees en vleeswaren is een vers vlees- en vleeswarenbedrijf pur sang, met de hoogste kwaliteit als maatstaf.  Jaap ter Weele is marktondernemer en staat met vlees en vleeswaren op de markt. Hoe is hij daar terechtgekomen? Jaap: “Ik kom uit een slagersfamilie, mijn vader was keurmeester van vee en vlees, mijn broer is slager. Ikzelf was echter beroepsmilitair. Nadat ik een ongeluk kreeg, werd ik afgekeurd. Toen heb ik besloten de markt op te gaan. Het open karakter heeft me altijd getrokken. Je hebt geen drempel en het is een sociale ontmoetingsplaats. Ons productiebedrijf is gevestigd in Hattemerbroek. Lekker centraal gelegen, waardoor de reistijd beperkt is. Bevoorrading gebeurt snel en eenvoudig en het maakt ook nog dat ik binding met de regio heb. Op dit moment staan we op 10 markten: Heino, Wezep, Hattem, Raalte, Markelo, Twello, Vorden, IJsselmuiden, ’t Harde en Vaassen. Ik zit hier dus als een spin in het web.”

Voor meer informatie zoals bijvoorbeeld een overzicht van verkooptijden en bezorgmogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website van het bedrijf.

Ter Weele Vlees en vleeswaren
Voskuilerdijk 24
8094PW Hattemerbroek
Telefoon: 038 – 3764121
www.ter-weele.nl
E-mail: info@ter-weele.nl