De Grote clubactie zit er weer aan te komen. Deze actie is enorm belangrijk voor de club. De supportersvereniging krijgt met deze actie altijd een hoop geld binnen. Dat geld komt in zijn geheel weer ten goede aan de S.V. ‘t Harde. Hiermee kan de supportersvereniging verschillende activiteiten voor de jeugd en de senioren betalen, o.a. het kersttoernooi, snertloop en de vrijwilligersavond, maar hier zijn in het verleden ook de nieuwe doeltjes op het kunstgrasveld en de dug-outs mee betaald. En natuurlijk wordt het dit jaar ook gebruikt voor de verbouwing van de kleedkamers. De supportersvereniging heeft de afgelopen jaren, mede dankzij jullie, al meer dan 75.000 euro kunnen investeren in de nieuwe kleedkamers. Een lot kost € 3,- en daarvan gaat € 2,40 naar de vereniging.

Wanneer vindt deze actie plaats?

Vanaf 16 september mogen de jeugdleden met de intekenboekjes langs de deur om te proberen zo veel mogelijk loten te verkopen. In oktober zullen dan ook daadwerkelijk de loten worden uitgedeeld, om deze ook daadwerkelijk aan de mensen die deze in de voorverkoop hebben gekocht uit te delen. De intekenboekjes liggen op 16 september in het postvak van het elftal in de jeugdbestuurskamer. Van de intekenboekjes hoeft alleen het registratiedeel maar worden ingeleverd.

Hoe gaat deze actie in zijn werk?

Voor de senioren
De leider van elk elftal krijgt een drievoud van het aantal spelers dat er in zijn team zit.
Elk lid krijgt 3 loten. Het is de bedoeling dat ieder lid bij overhandiging van de loten door de leider deze direct betaald. De leider kan dan zo snel mogelijk het geld weer inleveren bij een van de leden van de supportersvereniging. Leden zijn vrij om de loten zelf te houden of door te verkopen.

Voor de jeugdleden (A t/m C junioren)
Van elk lid wordt verwacht dat hij of zij minimaal 2 loten verkoopt. De loten worden weer uitgereikt aan de leider. Ook krijgen alle leden nog een intekenlijst. Met deze intekenlijst kunnen de jeugdleden nog meer loten verkopen. Het strookje van deze intekenlijst moet worden ingeleverd bij een van de leden van de supportersvereniging op uiterlijk zaterdag 21 oktober of in de jeugdbestuurskamer bij Dries van de Schootbrugge

Voor de overige jeugdleden (D t/m F)
De jongste leden krijgen alleen een intekenboekje. Het is de bedoeling dat zij opa, oma, buurman, broer, zus, oom, enz… langsgaan om te proberen zo veel mogelijk loten te verkopen. Het strookje van het intekenboekje moet op uiterlijk 21 oktober worden ingeleverd bij een van de leden van de supportersvereniging of in de jeugdbestuurskamer bij Dries van de Schootbrugge

Valt er nog wat te verdienen?

Voor de drie leden die de meeste loten weten te verkopen zijn er weer leuke geldbedragen beschikbaar en ook de beste verkopers mogen naar een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Als er een compleet boekje van 20 loten wordt verkocht mogen de lotenverkopers kiezen uit een gratis entree-kaartje van een van de pretparken zoals vermeldt staat in het verkoopboekje.

Data en overige informatie

In de week voor 16 september liggen de intekenlijsten en intekenboekjes klaar in het postvak of zijn deze uitgedeeld aan de leiders.
16 september uitdelen intekenlijsten en start voorverkoop
Uiterlijk 21 oktober inleveren antwoordstrookje intekenlijsten en boekjes in de jeugdbestuurskamer of bij een van de leden.
In oktober uitgifte loten.
13 december trekking grote clubactie

Samenvatting

Vanaf 16 september zullen de intekenlijsten worden verspreid.
De voorverkoop van de loten begint op 16 september
Het antwoordstrookje kan in het postvakje van de
Supporters Vereniging gedaan worden.
Ook kan men zaterdags vanaf 11.00 uur op het sportpark bij
een bestuurslid van de supportersvereniging terecht.
Let op dat de verkopers het gedeelte met de loten kopers zelf bewaren!!
Inleveren uiterlijk zaterdag 21 oktober
In de week na 21 oktober worden de loten uitgedeeld.
Daarna kan het opgehaalde geldbedrag worden ingeleverd bij
S. Vellekoop, Lavastraat 14. Of bij een van de leden van de
Supporters Vereniging of worden overgemaakt op
Rek: 387655212 ovv Elftal + aantal verkochte loten.
De trekking zal plaatsvinden op 13 december, vanaf 14 december
staat de uitslag op internet (www.clubactie.nl).
Wij hopen dat jullie als leiders en trainers de spelers kunnen motiveren, want alleen dan zal de Grote clubactie een groot succes worden voor de vereniging.

Alvast bedankt voor de inzet van een ieder. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet namens de Supportersvereniging “Groen Wit”,

Bart-Jan Olthuis
06-54654146