Zaterdag 2 september voorafgaand aan de eerste bekerwedstrijd heeft Joyce Bloembinderij uit ‘t Harde het junioren team JO15-1 van S.V. ‘t Harde nieuwe trainingspakken overhandigd. Het team al spelende in het hummel tenue gesponsord door Supervlaai beschikt nu dan ook over het mooie Hummel trainingspak. De sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde bedankt Joyce Bloembinderij voor deze mooie sponsoring.

Joyce Bloembinderij gevestigd in ‘t Harde is een zeer sfeervolle en moderne winkel voor bloemen, planten en alle daarbij behorende cadeau artikelen. De trendy zaak omvat ca 200 vierkante meter met bijvoorbeeld een uitgebreide collectie potterie, éénvoudig- maar ook kwaliteits-glaswerk, rietwerk in grote en kleine afmetingen, diverse natuurlijke decoratiematerialen, kaarsen etc.

Bij Joyce Bloembinderij staan kwaliteit, creativiteit en service hoog in het vaandel. De binders van Joyce Bloembinderij zijn gespecialiseerd in het maken van eigentijdse en creatieve boeketten, bloemstukken, bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk.

Joyce Bloembinderij is opgericht in 1997 en begonnen in een klein winkelpand in Oldebroek aan de Zuiderzeestraatweg. In het jaar 2000 opende Joyce Bloembinderij haar winkel op het huidige adres aan de Eperweg in ’t Harde.

Joyce Bloembinderij
Eperweg 66
8084 HJ ‘t Harde
0525-652508
www.joycebloembinderij.nl