Afgelopen woensdag heeft de familie Paauwe een training gegeven voor de JO-9, JO-11 & MO-11 jeugd. Deze training was een onderdeel van de veiling die het afgelopen seizoen gehouden is. De opbrengsten van deze veiling komen ten goede aan de 2e fase van de verbouwing.

Om 14.30 uur stond de jeugd klaar om getraind te worden door de familie Paauwe, bestaande uit de zeer fitte Arie (oud speler en trainer van S.V. ‘t Harde), zonen Cees en Patrick, en de zonen van Patrick: Yoran en Tristen. Deze trainers kregen prima assistentie van Stefan Magré en Kay Bosscha namens S.V. ‘t Harde.
65 kinderen werden verdeeld over diverse groepen om zo een trainingsparcour langs alle trainers af te leggen. Van 14.30 tot 16.00 uur werd er fanatiek getraind, waarbij de jeugd de fijne kneepjes van het voetbal leerden. Gezien het plezier van de kinderen was het een enorm succes.

Wij willen de familie Paauwe bedanken voor deze geste! Ook de ouders die het geld voor de clinic hebben ingezet willen wij hartelijk bedanken. Samen met de overige vrijwilligers die voor, tijdens en na deze training actief waren, hebben de jeugd een onvergetelijke middag bezorgd, allen dank hiervoor!

Voor alle foto’s kijk op facebook van sv ‘t Harde foto’s