Afgelopen vrijdagavond is na een lang ziekbed onze oud 1e elftal speler Oswin Krottje overleden.

Oswin werd in de jaren ’80 lid van S.V. ‘t Harde, als jeugdspeler doorliep hij alle standaard jeugdelftallen. Seizoen 91-92 werd Oswin nog kampioen met het toenmalige JO19-1 elftal met Patrick Paauwe.
Zijn seniorenperiode was qua opbouw wat grillig, mede door zijn werkzaamheden kon Oswin niet altijd van de selectie deel uitmaken. Na wat jaren in het 2e, 3e en 4e elftal maakte Oswin alsnog zijn debuut in de A-selectie. In het seizoen 1999 – 2000 maakte Oswin zijn debuut in het 1e elftal. 3 seizoenen speelt Oswin in het vlaggenschip en maakte uiteindelijk 4 doelpunten. Zijn mooiste wedstrijd was tegen zijn favoriete voetbalclub Feyenoord. De wedstrijd ging met 0-10 verloren, maar was in alle opzichten gedenkwaardig.
Na zijn afscheid bij het 1e elftal heeft Oswin nog bij de overige senioren gespeeld, waarbij hij in het seizoen 2006-2007 nog kampioen is geworden met het 4e elftal.
Na te zijn gestopt als actieve speler kwam Oswin nog wel eens bij het eerste elftal kijken.

Ruim 1,5 jaar geleden is er leukemie bij Oswin geconstateerd. Helaas heeft de ziekte zijn verwoestende werking doorgezet en is Oswin op 43-jarige leeftijd overleden.
Aankomende woensdagavond is er van 18.30 uur tot 20.30 uur een mogelijkheid tot condoleren in de aula van begraafplaats ‘t Harde aan de Bovenweg. Vrijdag zal Oswin daar ook begraven worden. De rouwdienst begint om 12:00.

Wij willen de familie en vrienden van Oswin veel sterkte wensen in deze zware tijden.

S.V. ‘t Harde

Staand vlnr: Aart van de Schootbrugge (leider), Jan Immeker, Lammert Pompert, John Reurink, Bart ten Hoope, Henri Bruijnes, Eric van Hulsteijn, Dirk Brust en Jo in ‘t Veld (trainer).
Onder vlnr: Oswin Krottje, Arjan Krooneman, Arjan Elskamp, Gerco Immeker, Tjeerd Jan Sneijder, Patrick Paauwe, Jeroen Berghorst en Jan ten Napel.