De sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde is zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Poort 5 uit Elburg haar Top sponsor pakket heeft verlengd. De samenwerking en sponsoring telt al meerdere edities en beide partijen zijn uiterst tevreden met deze verlenging. Dinsdag 4 juli is in de prachtige winkel in Elburg het sponsorcontract ondertekend door Joop Zwart eigenaar van Poort 5 en door Mark Timmers namens de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde. Als blijk van dank en waardering voor deze mooie Top sponsoring overhandigde Mark Timmers aan Joop Zwart een mooi bloemstuk. Tevens is gelijk met de verlenging van de sponsoring het bord van Poort 5 voorzien van haar nieuwe huisstijl.

Poort 5 is gevestigd in het oude Elburg. U vindt de winkel in haar eeuwenoude Rijksmonument – gebouwd anno 1600 – met een verkoopvloeroppervlakte van 625 m2; Vischpoortstraat 5-7. Elburg heeft beleving, sfeer en is authentiek. En dat gevoel van buiten probeert Poort ook binnen in de winkel tot uiting te brengen en dan voornamelijk met jeans. Naast jeans worden er een totale heren- en damescollectie van vele bekende merken verkocht. Naast kleding ook accessoires zoals tassen, riemen, schoenen, etc.

Voor Elburg en omstreken is Poort 5 een begrip, zeker als het gaat om jeans. Want jeans er de grote passie; ‘we respect denim’. Alle grote merken zijn er in huis. Poort 5 verkoopt meer dan kleding; ze verkopen een way of life. Ze helpen je dan ook de perfecte outfit te vinden!

Poort 5
Vischpoortstraat 5-7
8081 EP Elburg
T: 0525 – 68 12 16
E: info@poort5.nl
www.poort5.nl
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/Poort5