Onder ideale weersomstandigheden hebben we afgelopen zaterdag de traditionele seizoenafsluiting gehad. Op ons eigen sportpark Schenk werd de familiedag georganiseerd. Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe opzet voor de familiedag. Doelstelling was om met zoveel mogelijk leden gezamenlijk aanwezig te zijn op familiedag. Gezien de opkomst van de vele leden is dit ook zeker gelukt.

Voor alle leden werd er per leeftijdscategorie een voetbaltoernooi georganiseerd, alle beschikbare velden werden optimaal benut. Meer dan 200 leden hebben meegedaan aan dit toernooi. Na het toernooi konden de jeugdleden genieten van een patatje met wat frisdrank. Ondertussen werd er afscheid genomen van Rico Leusink en Kevin van Renselaar als spelers van het 1e elftal. Ook van keeperstrainer Ben van Loenen en verzorger / fysiotherapeut Stefan Plugge werd afscheid genomen. Daarna ging het programma verder met een freestyle show / clinic. Gezien het enthousiasme onder de aanwezigen was het programma van “freestyler” Josh zeker een succes. DJ Ozzi was ondertussen begonnen met de muzikale omlijsting van het geheel.
Terwijl een ieder genoot van het weer, muziek, drinken en de aanwezige barbecue van Slagerij “Van den Berg” was er een goochelaar aanwezig die aan de druk bezette tafels zijn kunsten liet zien. Voor de jeugd stond er ijs klaar en voor de volwassen onder ons werden er diverse cocktails verzorgt. Al met al een zeer geslaagde familiedag. We willen dan ook alle vrijwilligers die deze dag weer mogelijk gemaakt hebben hartelijk danken voor hun inzet. Alleen door deze vrijwilligers kan een dag als deze succesvol zijn!

Hoewel de familiedag een seizoenafsluiting is, vinden er de komende weken toch nog een aantal activiteiten plaats op ons sportpark:
Zaterdag 17 juni is er een bedrijven toernooi, 15 teams zullen hieraan deelnemen
Zaterdag 24 juni is de Ko-kalf wandeltocht en tevens vinden er sportieve activiteiten plaats van het jubilerende gymnastiekvereniging ODI
Zaterdag 1 juli is er een open training voor de jeugd onder de 12 jaar, zowel leden als niet leden zijn dan van harte welkom

U bent dan ook weer van harte welkom bij deze activiteiten.