Henry Schipper keert na een periode van 2 jaar DSV’61 terug op het oude nest. Als TC zijn we uitermate blij dat Henry de leemte, ontstaan door het late vertrek van Davey Visch, gaat opvullen.

Henry Schipper, kleinzoon van de legendarische ‘Nutte’, keert na 2 succesvolle seizoenen bij DSV’61 weer terug bij ’t Harde. Henry heeft zich in die jaren enorm ontwikkeld tot één van de betere keepers van de 3e klasse. Henry is sterk in de lucht, is goed in één tegen één duels en beschikt op de lijn over geweldige reflexen: kortom, een zeer waardevolle kracht in de selectie van Egbert Kragt. Daarnaast past hij als persoon perfect in de cultuur van onze club…

Met het aantrekken van deze kwaliteitskeeper verwacht de TC dat de selectie een enorme stimulans krijgt om de weg omhoog in te gaan slaan.

Als club zijn we ook buurtvereniging DSV’61 dankbaar voor het begrip voor zijn keuze. Gelukkig krijgt Schipper een waardige opvolger in de persoon van Laurens Dekker die na een avontuur bij DVS’33 ook terugkeert op zijn oude nest.

Namens de TC,
Edwin van Egteren