Ondanks de degradatie naar de 4e klasse van de KNVB, wil de TC met trots 2 versterkingen voor de A-selectie 17/18 presenteren.

Peter de Valk:

Peter is een 21-jarige rechtsbuiten die overkomt van Nunspeet-2. Hij is een snelle speler die het liefst rechtsbuiten speelt. Peter, in het dagelijks leven student Social Work, heeft zijn hele leven bij Nunspeet gespeeld maar kreeg geen kans in de A-selectie. Bij ’t Harde hoopt hij zich in het elftal te spelen en een bijdrage te leveren aan het herstel van de club. Peter vindt dat ’t Harde zo snel mogelijk terug moet keren naar de 3e klasse en wil daar een mooie rol in spelen. Bij Nunspeet blijft hij trainer van de JO-11-1.

Ersan Dag:

Ersan is een 18-jarige keeper die overkomt van VV Berkum. Ersan is een echte sportfanaat. Hij studeert aan Landstede ‘Sport en Bewegen’ en hij geeft aan dat voetballen echt zijn passie is. Naast zijn ‘gewone’ trainingen bij de club, traint Ersan ook nog enkele uren per week bij de keeperschool van zijn neef. Ersan speelde in de jeugd ook nog voor CSV ’28 en speelde testwedstrijden bij Go Ahead Eagles. Bij ’t Harde wil Ersan zich verder ontwikkelen en een belangrijke speler worden binnen de selectie.