Na een spannende finale tussen de oude leermeesters van de Beach Boys en de jonge honden van Veld 1, correctie veld 2 mocht het laatstgenoemde team de wisselbeker mee naar huis nemen.

De Beach Boys, bestaande uit Lammert Wittingen, Arjan Elskamp, Marcel Schenk en Lammert Pompert waren, ondanks een aantal prachtige hoogstandjes, niet opgewassen tegen de talenten van Veld 1, correctie veld 2. Het team van Sjoerd Bosscha en Pascal van Hulsteijn, dat gedurende het toernooi diverse gastspelers (Jari Bakker, Lawrence Visch, Stephan Nuesink en Youri van Boven) mocht verwelkomen, trok in de finale aan het langste eind.

De Beach Boys weigerden het toe te geven, maar de gemiddelde leeftijd van het team (40+) zal ongetwijfeld hebben meegespeeld in de slijtageslag van afgelopen week. Toen teamcaptain Sjoerd Bosscha van Veld 1, correctie veld 2 ook nog besloot om in de finale een beroep te doen op Youri van Boven, werd het verschil al snel duidelijk. Het team, dat qua gemiddelde leeftijd nog niet eens aan de 20 jaar kwam, had al snel een kleine voorsprong te pakken en heeft deze in de resterende tijd niet meer weggegeven.

De finale werd voorafgegaan door de wedstrijden tussen Gappie en FC Mantelbavianen (plek 5 en 6) en Goede hoop en FC Beukenoot (plek 3 en 4). Hierin wisten de C-spelers van FC Mantelbavianen en de talenten van FC Beukenoot te winnen.

De eindstand van het beachvoetvolleybaltoernooi is hierdoor als volgt:

        1.      Veld 1, correctie veld 2
        2.      Beach Boys
        3.      FC Beukenoot
        4.      Goede hoop
        5.      FC Mantelbavianen
        6.      Gappie
        7.      Team A, uh correctie…team B
        8.      Besties
        9.      MRM-team
        10.     Meiden A

Wij willen alle spelers, supporters en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en enthousiasme. We hopen dat we van dit toernooi een jaarlijks terugkerend evenement kunnen gaan maken en het deelnemersveld dan ook kunnen uitbreiden!