Sinds vandaag is de nieuwe site van S.V. ‘t Harde online. Zichtbaar en onzichtbaar is er veel gewijzigd in het digitale ‘thuis’ van de vereniging.

Aan de buitenkant is natuurlijk erg veel gewijzigd. De nieuwe layout is ook ‘responsive’. Dit houdt in dat de website schaalt met de verschillende soorten apparaten waarmee bezoekers op de website komen. Dus of je nu met een telefoon, tablet, groot of klein beeldscherm op de site komt; de website blijft overzichtelijk en gebruiksvriendelijk!

Op de site is ook meer ruimte gekomen voor de sponsors die de club helpen met verschillende bijdragen. Op deze manier kan de vereniging nog meer terug doen voor iedereen die S.V. ‘t Harde een warm hart toedraagt.

Ook zijn de verschillende Social Media kanalen geïntegreerd in de site. Zo kunnen alle berichten na het lezen makkelijk gedeeld worden op Social Media kanalen en e-mail. Daarnaast is er aan de rechterkant een Twitterbox met de laatste berichten van het Twitteraccount te vinden en zijn er verschillende verwijzingen naar de Twitter en Facebookpagina te vinden. De berichten die op de site worden geplaatst worden ook automatisch geplaatst op het Twitteraccount en de Facebookpagina. Je hoeft dus niks meer te missen.

Op de achtergrond zijn nog veel meer ingrijpende wijzigingen gedaan. Zo is de website opgebouwd op basis van een ander systeem waardoor vrijwilligers met minder technische kennis toch nog relatief makkelijk een bijdrage kunnen leveren aan de website. Nu is de website zowel qua design als qua functionaliteit en inhoud makkelijker uit te breiden en aan te passen.

Voor de statistiekfetisjisten is er ook een mogelijk om per speler statistieken bij te houden. Door op een speler van de selectie te klikken komt deze informatie naar voeren. Nu moet er alleen nog iemand worden gevonden die zo gek is deze klus op zich te nemen ;-).

Natuurlijk is er nog veel meer veranderd en gaat er waarschijnlijk de komende tijd nog wel meer wijzigingen. Ik hoop dat de nieuwe site in de smaak valt en dat jullie er tevreden over zijn. Voor de mensen met heimwee is de oude site natuurlijk niet verloren gegaan, deze is alsnog te bereiken via de volgende link.