In verband met het geringe aantal aanmeldingen bij de jeugd van 12 – 15 jaar voor het Beach voetvolley toernooi hebben wij als organisatie moeten besluiten dat dit toernooi geen doorgang vindt.

Hierdoor is het wel mogelijk om op zaterdag 20 mei eerder te beginnen met de finalerondes van het 16+ toernooi. Wij willen de finalerondes laten aanvangen om 10.00 uur, zodat iedereen die ons eerste wil steunen in de eventuele nacompetitie hier de mogelijkheid toe heeft.

Tot op heden hebben er zich 8 teams aangemeld voor deelname aan het 16+ toernooi. Uiteraard hopen wij dat er nog een aantal teams zich zullen aanmelden, zodat we een mooi vol programma hebben en de velden optimaal benut worden.

Aanmelden kan nog tot uiterlijk zaterdag 13 mei aanstaande. Aanmelden kan door een e-mail met de naam van het team, namen van de spelers en van een contactpersoon te sturen naar m.vandeschootbrugge@outlook.com.

Wij zullen uiterlijk maandag 15 mei het volledige programma en de spelregels sturen aan de contactpersoon van ieder team.

Het inschrijfgeld is: 16+ deelnemers € 5,- p.p. Let op: bij betaling van het inschrijfgeld maak je de aanmelding van het team definitief! Het inschrijfgeld kan men betalen aan Marianne van de Schootbrugge of Annemieke Jolink