De TC is zeer verheugd over het feit dat (bijna) alle trainers van de standaard elftallen hun contract hebben verlengd. In eerder stadium hebben we al bericht gedaan van de contractverlenging van Stephan Nuesink, de trainer van de B-selectie.

Vorige week hebben een vijftal trainers en twee verzorgers hun contract getekend. Zoals bekend wordt Egbert Kragt de nieuwe hoofdtrainer bij de S.V. �t Harde en keert Wim van Hilst terug op het oude nest als verzorger.

Als vereniging zijn we (zeer) tevreden over de prestaties van onze standaard elftallen in het lopende seizoen en de bijdrage van de trainers hierin is zeker niet gering. Met Herwin Leusink (JO-19 I) en Hilbert Zanting (JO-17 I) beschikken we over twee zeer ervaren, capabele trainers in de hoogste jeugdafdelingen binnen de club. Zij hebben als belangrijkste taak onze oudste jeugdspelers nog verder te ontwikkelen zodat ze kunnen aansluiten bij de A- en/of B selectie van onze club. Dat de noodzaak hiervoor hoog is, mag een understatement genoemd worden.

Ook Marc Tichelaar (JO-15 I) en Bram van der Worp (JO-13 I) hebben de schone taak onze jeugdspelers op een hoger niveau te brengen. Marc loopt alweer wat jaartjes mee en laat zien dat hij groeiende is als trainer/coach. Bram is nog een relatief �groentje� als trainer maar ook over zijn inbreng zijn we zeer tevreden. Bovendien vinden we het als club een meerwaarde hebben wanneer selectie spelers op deze wijze participeren binnen de vereniging.

Tenslotte heeft ook Monique Brunt haar contract verlengd. Een verzorger op de zaterdagochtend wordt als een welkome verrijking gezien. Bij calamiteiten maar ook voor preventieve behandelingen hebben we met Monique een buitengewoon competente kracht in huis!

Namens de technische commissie,
Edwin van Egteren