Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Prins Bouw BV uit ‘t Harde ster-sponsor geworden is van de vereniging.

Na een zeer prettige samenwerking gedurende de nieuwbouw van fase 1 besloot eigenaar Wim Prins om middels een sters-sponsoring S.V. ‘t Harde te ondersteunen. Prins Bouw heeft bij de bouw van fase 1 meegewerkt aan het prachtige resultaat. Ook zal Prins Bouw weer een aandeel leveren bij de volgende fases van de verbouwing.

Op woensdag 3 mei j.l. hebben Wim Prins en bestuurslid Gijs van de Ridder van S.V. ‘t Harde het sponsorcontract ondertekend. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Wim Prins voor deze sponsoring en wordt er uitgekeken naar de voorzetting van de prettige samenwerking.

Prins Bouw B.V. in ’t Harde is een allround aannemingsbedrijf, waarvan de historie al 90 jaar teruggaat. Het was metselaar Gerrit Jan Prins die in 1924 met ‘firma G.J. Prins metselbedrijf’ de basis legde voor de huidige onderneming. In 1981 is Prins Bouw verhuisd van Oldebroek naar de Nijverheidsweg in ’t Harde. In 2005 werd het pand verbouwd en uitgebreid in de vorm van het Prins Bouw logo.

Algemeen Directeur van ons bedrijf is Wim Prins, de Technisch Directeur is Sijmen Prins. Prins Bouw heeft 65 werknemers, 6 leerling timmerlieden/metselaars en 6 stagiaires. Al sinds de oprichting staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Prins Bouw. Het bedrijf hecht aan een sterke band met hun opdrachtgevers. Door te beschikken over een trouw personeelsbestand en een gedegen opleiding van jongeren tot allround vakmensen, kan men bij Prins Bouw alle klussen aan. Vooral bij niet eenvoudig uit te voeren werken ervaart u de kennis en het vakmanschap van Prins Bouw.

Graag presenteert Prins Bouw hun visie over constructies en duurzaam materiaalgebruik, waarbij het bedrijf vooral oog heeft voor praktische oplossingen en energiebesparing. Maak kennis met Prins Bouw. Ongeacht het werk, u staat als klant bij Prins Bouw centraal!

PRINS BOUW B.V.
Nijverheidsweg 20
8084 GW ‘t Harde
0525-653211
info@prinsbouwbv.nl
www.prinsbouwbv.nl